Timetable

Tuesday

6:30am to 7:45am
Senior Squad (1hr 30min)
7:30am to 8:15am
Mini Squad (45 mins)
7:30am to 8:30am
Intermediate Squad (1hr)
3:15pm to 3:45pm
Learn to Swim (30mins – with teacher in the pool)
3:30pm to 4:15pm
Mini Squad (45 mins)
3:45pm to 4:15pm
Learn to Swim (30mins – with teacher in the pool)
4:15pm to 5:15pm
Intermediate Squad (1hr)
4:15pm to 5:45pm
Senior Squad (1hr 30min)

Wednesday

6:30am to 7:45am
Senior Squad (1hr 30min)
7:30am to 8:15am
Mini Squad (45 mins)
7:30am to 8:30am
Intermediate Squad (1hr)
3:15pm to 3:45pm
Learn to Swim (30mins – with teacher in the pool)
3:30pm to 4:15pm
Mini Squad (45 mins)
3:45pm to 4:15pm
Learn to Swim (30mins – with teacher in the pool)
4:15pm to 5:15pm
Intermediate Squad (1hr)
4:15pm to 5:45pm
Senior Squad (1hr 30min)

Thursday

6:30am to 7:45am
Senior Squad (1hr 30min)
7:30am to 8:15am
Mini Squad (45 mins)
7:30am to 8:30am
Intermediate Squad (1hr)
2:45pm to 3:15pm
Beginner Learn To Swim (30mins – with teacher in the pool)
3:15pm to 3:45pm
Learn to Swim (30mins – with teacher in the pool)
3:30pm to 4:15pm
Mini Squad (45 mins)
3:45pm to 4:15pm
Learn to Swim (30mins – with teacher in the pool)
4:15pm to 5:15pm
Intermediate Squad (1hr)
4:15pm to 5:45pm
Senior Squad (1hr 30min)

Not sure which one is right for you?

If you are unsure of which class would suit your child, please contact us for guidance.

Contact us